VÉKONYBÓL IZMOS EDZÉSPROGRAM ONLINE

Sikeres és elfoglalt nőknek

MESTERFOKON

SOLYA TRAINING METHOD

ha céltudatos és eredményorientált edzésprogramra vágysz
Személyre szabott online edzésprogram, mely hétről hétre frissül visszajelzéseid alapján.
Tudatosan és eredményorientáltan felépített személyi edzésprogram, mely segít, hogy vékony testalkatod ellenére izmos és formás legyél tér- és időbeli korlátok nélkül. Az STM edzésprogram fizikai és mentális fejlődésedben is támogat, növeli teljesítőképességedet, fejleszti önbizalmadat és kiállásodat, hogy több energiád és lendületed legyen a hétköznapokban.
Neked való az STM edzésprogram, ha...
vékony testalkatod ellenére izmos és formás szeretnél lenni
Testalkatod vékony, de Te formás, izmos alakra vágysz és hajlandó is vagy tenni érte? A személyre szabott STM edzésprogram segít ennek elérésében! Nemcsak a formád lesz nőiesen izmos és formás, de már az oda vezető út is élmény lesz. Az STM edzésprogram fejleszti a kitartást, magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb is leszel általa.

Izmosabb, formásabb szeretnél lenni? Bármit csináltál, nem sikerült eddig elérned a kívánt formát?

Túl vékonynak érzed magad? Bármit csinálsz, nem jön fel rád egy gramm izom sem? Eleged van, hogy gyengének érzed magad?

A kerek fenék, izmosabb comb és szépen definiált kar vékonyabb testalkat esetén is elérhető az STM edzésprogram segítségével.
7+1 dolog, amit már biztosan tapasztaltál
és ami miatt különösen nagy szükséged van az STM edzésprogramra

Nem tudod, hogy kezdj hozzá? Elvesztél a sok információ között?

Iránymutatást adok, összefoglalok Neked minden fontos információt, amire építkezhetsz. Megmutatom, milyen feladatokat és milyen formában végezhetsz a jelenlegi mozgásmintáidhoz (mozgásminőségedhez) igazodva és azokat fejlesztve, melyet többször vissza is nézhetsz. A helyes mozgás, technika elsajátítását követően növeljük személyre szabott tempóban és mértékben, fokozatosan a terhelést, így biztonságosan, de hatékonyan tudsz fejlődni.

Eleged van a sablonos edzéstervekből és látványos eredményre vágysz?

A gyakorlatok kiválasztása, valamint azok szintjének (könnyített vagy nehezített variációk) meghatározása a Te saját mozgásod, mozgásmintáid alapján történik, ezáltal biztosítva a maximálisan személyre szabott tervet és haladást. A terhelést fokozatosan növeljük edzettségi állapotodhoz és életmódodhoz igazítva. Olyan egyéni edzésprogram segít a fejlődésben, ami nemcsak céljaidhoz és edzettségi állapotodhoz igazodik, de életmódodat és a preferenciáidat is figyelembe veszi.

Kevés időd van, de komoly céljaid, amiket el akarsz érni?

Megmutatom, mit és hogyan csinálj, hogy Neked csak cselekedni kelljen. Ráadásul az edzésprogramot életmódodhoz és napi rutinodhoz igazítom, hogy könnyedén be tudd építeni a hétköznapokba.

Nem tudod, hogy vagy képes a legtöbbet kihozni magadból az edzéssel?

Az STM keretében eredményorientált edzésprogramot kapsz, melynek segítségével rövid időn belül látványos eredményeket érhetsz el. Lépésről lépésre támogatlak a fejlődésben, hogy Neked "csak" cselekedni kelljen.

Személyre szabott edzésprogramot szeretnél?

Összeállítom Neked a személyes és komplex edzésprogramodat, mely Hozzád igazodva, lépésről lépésre segít a fejlődésben. Edzésprogramod hétről hétre aktualizálom visszajelzéseiddel összhangban. Az edzéstervedben szereplő feladatok kivitelezését és az ehhez kapcsolódó instrukcióimat videós formátumban kapod meg. Feladatonként vissza is tudsz jelezni, hogy mennyire volt nehéz számodra az adott feladat.

Növelni szeretnéd a teljesítményedet?

Az STM segítségével kívül-belül látványos eredményeket tudsz elérni, hogy ne csak az edzőteremben, de az élet minden területén magabiztosan és kiegyensúlyozottan tudj fellépni.

Nem Te akarsz mindennek utánajárni, hogy eredményesen fejlődj?

Több mint 8 év szakmai tapasztalatát és a naprakész szakmai fejlődésem eredményét osztom meg Veled egyszerű és érthető formában, hogy ne vigye el az útkeresés a fókuszt a fejlődésről.

Irreálisan bonyolult vagy öncélú gyakorlatok a megfelelő alapok nélkül, amelyek nem is biztos, hogy közelebb visznek a céljaidhoz?

A gyakorlatok variációit és szintjeit az állapotfelmérés alapján fogom számodra "belőni", hogy lépésről lépésre haladhass az egyszerűbbtől a bonyolultabb felé - és a kihívás pont akkora mértékű, a haladás pedig pont akkora léptékű legyen, ami Téged biztonsággal, mégis hatékonyan vezet a céljaid felé.
EZ KELL NEKEM!
Ezt kapod egyedi STM edzésprogramodtól

Komplex és átfogó edzésprogram

Edzéseidet hétről hétre az online elérhető videók alapján tudod majd csinálni, így akár minden alkalommal meghallgathatod mire érdemes figyelni a helyes kivitelezés érdekében. Feladataid az online felületen adott visszajelzéseid alapján folyamatosan fejlődnek, hogy vékonyból izmos lehess.

Személyre szabott támogatás

Egyéni céljaid és edzettségi állapotod figyelembevételével dolgozom ki a STM személyre szabott edzésprogramodat. Így nemcsak szuper hatékony lesz az edzésed, de figyelembe veszi az állapotfelmérés során feltárt egyéni mozgásmintákat és edzettségi állapotodat és visszajelzéseidet is.

Úton tartás

STM edzésprogramod segít kitartóan és eredményesen cselekedni céljaid elérése érdekében. Mindig tudni fogod mi a következő lépés, mit tudsz tenni, hogy elérd, amit szeretnél. Edzéstervedet követve hétről hétre fejlődhetsz a videókon bemutatott gyakorlatokat és instrukcióimat követve. Folyamatosan támogatlak a fejlődésben, neked "csak" edzened kell.
Ajánlások

Nálam a feszesebb, izmosabb és erősebb test volt a cél, amit Solya segítségével sikerült is elérnem. Az edzésről mindig elégedetten távozok, minden edzés után azt érzem, hogy megérte, hogy több lettem tőle.

Tóth Beáta
Aktuárius
Eljött az ideje a hatékony és eredményes edzésnek!
Személyre szabott online edzésprogram
Képzeld csak el, hogy edzésed hatékony és eredményes lesz és átadhatod magad a fejlődés élményének. Neked már "csak" edzened kell és követni Solya instrukcióit, melynek meg lesz az eredménye.

LÁTVÁNYOS LESZ A FEJLŐDÉS, MELYET HAMAR TAPASZTALNI FOGSZ A HÉTKÖZNAPJAIDBAN IS.

Az STM egy eredményorientált edzésprogram, melynek segítségével élmény lesz tested formálása. Solya iránymutatásával céltudatosan tudsz edzeni és megkapsz minden releváns információt, amire a hatékony fejlődés érdekében szükséged lehet.

Fitt, egészséges és formás test
vékony testalkattal is

Az STM elfoglalt és sikeres nőket segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból.

STM online vékonyból izmos edzésprogramod erősíti a testet és a szellemet, így önbizalmad és kiállásod is fejlődik a programnak köszönhetően.

Online edzésprogramodnak köszönhetően térbeli és időbeli korlátozás nélkül,

bárhol és bármikor be tudod építeni a napodba az edzést.

Komplex és átfogó edzésprogramot kapsz,

mely több mint 30 képzés tudásanyagát ötvözi és 8+ év edzői tapasztalataira támaszkodik.

Állapotfelmérés van

az STM vékonyból izmos edzésprogramod elején, hogy egyéni mozgásmintáidhoz és edzettségi állapotodhoz tudjam igazítani személyes edzéstervedet, ami a 8 hét alatt veled együtt fejlődik.
Fitt, egészséges és formás test
vékony testalkattal is

Az STM elfoglalt és sikeres nőket segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból.

STM online vékonyból izmos edzésprogramod erősíti a testet és a szellemet, így önbizalmad és kiállásod is fejlődik a programnak köszönhetően.

Online edzésprogramodnak köszönhetően térbeli és időbeli korlátozás nélkül, bárhol és bármikor be tudod építeni a napodba az edzést.
Komplex és átfogó edzésprogramot kapsz, mely több mint 30 képzés tudásanyagát ötvözi és 8+ év edzői tapasztalataira támaszkodik.
Állapotfelmérés van az STM vékonyból izmos edzésprogramod elején, hogy egyéni mozgásmintáidhoz és edzettségi állapotodhoz tudjam igazítani személyes edzéstervedet, ami a 8 hét alatt veled együtt fejlődik.
Bemutatkozom
Személyre szabott online edzésprogram

2015-ben személyi edző pályafutásom kezdetén vasággyal együtt voltam 45 kiló, az azóta megszerzett tudásom és tapasztalatom segítségével hatékonyan és eredményesen tudok segíteni Neked, hogy vékonyból izmos lehess és jól érezd magad a bőrödben.

Saját tapasztalatom alapján pontosan tudom mik azok az eszközök és módszerek, amik segíthetnek az eredményes fejlődésben, de saját bőrömön tapasztaltam azt is, mik azok a buktatók és téves infók, amik félrevihetnek Téged is.

2015-től többszáz tanítványnak, több mint 15 ezer személyi edzést tartottam. Az elmúlt években úgy alakult, hogy mindig, amikor tanultam valami újat, akkor az alakított a szakmai nézeteimen is, bizonyos elemek hozzáadódtak, mások pedig prioritásukat vesztették.

Személyes érintettségem miatt is küldetésemnek érzem, hogy minél több vékony testalkatú nőnek segíteni tudjak céljai elérésében és fejlődésében.

STM EDZÉSPROGRAMODNAK KÖSZÖNHETŐEN SIKERESEN FEJLŐDIK ERŐNLÉTED, FÓKUSZOD ÉS TERMÉSZETESEN A FORMÁD IS
Képzések
 • Személyi edző EQF level 4 (IWI)
 • FMS 1 - Functional Movement Systems Level 1
 • FMS 2 - Functional Movement Systems Level 2
 • Alkalmazott táplálkozási ismeretek - egészségsport fókusszal (Táplálkozás-Beállítás)
 • TRX advanced trainer

Neked való az STM edzésprogram, ha...

 • Elfoglalt vagy, de szeretnél izmos és formás lenni
 • Rugalmas, tér- és időbeli korlátok nélkül végezhető edzésprogramra vágysz
 • Sokat utazol vagy szigorú időbeosztásod van, ami mellé jól jön, ha a személyes igényeidhez igazodik a tér- és időbeli korlátozás nélkül végezhető STM edzésprogram
 • Erőnléteddel együtt kiállásodat és önbizalmadat is fejleszteni szeretnéd
 • Fejlődni szeretnél és sikerélményt az edzésprogramod eredményeként

NEM neked való az STM edzésprogram, ha...

 • Nincs se kedved, se időd, se energiád mozogni
 • Nem szeretnéd jól érezni magad a bőrödben
 • Nem akarsz fitt és egészséges lenni
 • Rengeteg kifogásod van, hogy mit, miért nem tudsz megoldani és nem is szeretnél ezen változtatni. Jó ez így neked
 • Felesleges téged motiválni, inkább panaszkodni esik jól, mert így megélheted, milyen rossz is neked
 • Nem szeretnél hatékony és átfogó edzésprogramot, maradsz inkább a változatosabbnál változatosabb diéták kipróbálásánál
Ajánlások

Korábban inkább kardio típusú edzéseket csináltam, de Solya megmutatta, hogy a formás alakhoz elsősorban a súlyzós gyakorlatokon át vezet az út. Hálás vagyok az elért eredményekért és kitartóan edzek tovább, mert erőt ad és sokat hozzátesz a hétköznapjaimhoz is.

Dr. Incze Zsuzsa
Orvos
Ha fejlődni akarsz, és motiváló céljaid vannak, az STM edzésprogram segít ezek megvalósításában.

Útontartó garancia

STM edzésprogramod lépésről lépésre segít céljaid megvalósításában, mindig tudni fogod, mi a következő lépés. Átfogó és hatékony megoldásokat kapsz tőlem, a szakmai támogatás és iránymutatás mellett gyakorlati praktikákkal, táplálkozási és életmódbeli tippekkel is támogatlak, hogy élmény legyen a fejlődés.
Sikertörténetek

Ezzel érkezett: kialakult porckorongsérvet követően akut fázisból kilépve

Cél: rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

A kialakult porckorongsérvemet követően, a rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés céljával kerestem fel Solyát. Már a kezdetektől fogva tetszett a professzionális hozzáállása és a magas szintű szakmai felkészültsége. Egy éve csinálom a személyre szabott edzésprogramomat nála heti rendszerességgel, mely során egy motivált, mindig a legjobb eredményre törekvő, kedves, mégis határozott személyt ismerhettem meg benne, aki engem is hasonlókra motivál. Az aktuális igényeimre mindig odafigyel és az esetleges gerinc panaszaim alapján módosítja az edzéstervet. Mióta Solya edzésprogramját csinálom számos pozitív hatást, fejlődést figyeltem meg magamon, a derekam soha nem volt még jobb formában! Ezekből adódóan magabiztosan tudom bárkinek ajánlani a közös munkát Solyával!

Dr. Urbán Orsolya

orvos

Ezzel érkezett: ülőmunka hatásainak ellensúlyozása

Cél: testtartás javítás, feszesebb, izmosabb, erősebb test

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

Már lassan három éve követem a Solya által összeállított edzésprogramot, és biztosan állítom, hogy nagyon jó döntést hoztam azzal, hogy őt választottam személyi edzőmnek. Ezalatt az idő alatt jelentősen javult a testtartásom, nőtt az önbizalmam és megváltozott a testösszetételem is. Nálam nem a fogyás volt elsősorban a cél, hanem a feszesebb, izmosabb és erősebb test, amit Solya segítségével sikerült is elérnem. Vele az edzés nem „csak” testmozgás, hanem kikapcsolódás is, az edzések mindig nagyon jó hangulatúak, az edzőtársak is jófejek Solya mindig odafigyel arra, hogy épp mire van szükségem, milyen a hangulatom vagy mennyire vagyok fáradt, hogy az edzést hozzá tudja igazítani az aktuális testi-lelki állapotomhoz. Az edzésről mindig elégedetten távozok, minden edzés után azt érzem, hogy megérte, és hogy több lettem tőle. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki személyre szabott edzésprogramot szeretne!

Tóth Beáta

aktuárius

Ezzel érkezett: egészséges testkép kialakulása

Cél: vékonyan izmos és formás test

Ezt kapta: Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

Nekem Solya és az egyéni céljaimra szabott edzéseink segítettek az egészséges testkép kialakulásában, mentális és fizikális értelemben egyaránt. Eleve egy relatíve vékonyabb alkattal kerestem edzőt, azzal a céllal, hogy ezt meg is tartsam, illetve formásodjak, vékonyan izmos és formás lehessek. Korábban inkább kardio típusú edzéseket csináltam, de Solya megmutatta, hogy a formás alakhoz elsősorban a súlyzós gyakorlatokon át vezet az út. Bár mindig is érdekelt a “kondizás” világa, a közös edzéseink során szerettem bele teljesen ebbe a mozgásformába. Hálás vagyok az elért eredményekért és kitartóan edzek tovább, mert erőt ad és sokat hozzátesz a hétköznapjaimhoz is. Ajánlom Solya edzésprogramját, ha: - olyan edzőt keresel, aki önazonos azzal, amit tanít - egy elfogadó, motiváló csapat tagja lennél - szeretnéd biztonságos környezetben kihozni magadból a maximumot.

Dr. Incze Zsuzsa

orvos

Ezzel érkezett: jelentősebb súlyvesztés után

Cél: izomépítés, erősítés

Ezt kapta: Vékonyból izmos edzésprogram | Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

1,5 éve kezdtem el Solyához járni egy jelentősebb súlyvesztés után, azzal a céllal, hogy izmot építsek és visszaszedjem magamra az elvesztett kilókat. Mindent megtaláltam nála, ami számomra fontos volt: hosszútávra szóló, változatos és személyre szabott edzésterv, motiváció, jó kommunikáció, és ami nekem a legfontosabb: odafigyelés a gyakorlatok helyes végrehajtására. Solya folyamatosan képzi magát szakmailag és szívesen segít a témához tartozó egyéb kérdésekben is (pl. táplálkozás, étrendkiegészítés). Mindig felkészült és abszolút kihozza belőlem a maximumot. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben mióta Solyával edzek, erősebb vagyok, egészségesebb és ezt imádom!

Kecskés Kata

Talent Acquisition Partner
STM fejlesztési folyamat menete
Sikertörténetek

Ezzel érkezett: kialakult porckorongsérvet követően akut fázisból kilépve

Cél: rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

A kialakult porckorongsérvemet követően, a rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés céljával kerestem fel Solyát. Már a kezdetektől fogva tetszett a professzionális hozzáállása és a magas szintű szakmai felkészültsége. Egy éve csinálom a személyre szabott edzésprogramomat nála heti rendszerességgel, mely során egy motivált, mindig a legjobb eredményre törekvő, kedves, mégis határozott személyt ismerhettem meg benne, aki engem is hasonlókra motivál. Az aktuális igényeimre mindig odafigyel és az esetleges gerinc panaszaim alapján módosítja az edzéstervet. Mióta Solya edzésprogramját csinálom számos pozitív hatást, fejlődést figyeltem meg magamon, a derekam soha nem volt még jobb formában! Ezekből adódóan magabiztosan tudom bárkinek ajánlani a közös munkát Solyával!

Dr. Urbán Orsolya

orvos

Ezzel érkezett: ülőmunka hatásainak ellensúlyozása

Cél: testtartás javítás, feszesebb, izmosabb, erősebb test

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

Már lassan három éve követem a Solya által összeállított edzésprogramot, és biztosan állítom, hogy nagyon jó döntést hoztam azzal, hogy őt választottam személyi edzőmnek. Ezalatt az idő alatt jelentősen javult a testtartásom, nőtt az önbizalmam és megváltozott a testösszetételem is. Nálam nem a fogyás volt elsősorban a cél, hanem a feszesebb, izmosabb és erősebb test, amit Solya segítségével sikerült is elérnem. Vele az edzés nem „csak” testmozgás, hanem kikapcsolódás is, az edzések mindig nagyon jó hangulatúak, az edzőtársak is jófejek Solya mindig odafigyel arra, hogy épp mire van szükségem, milyen a hangulatom vagy mennyire vagyok fáradt, hogy az edzést hozzá tudja igazítani az aktuális testi-lelki állapotomhoz. Az edzésről mindig elégedetten távozok, minden edzés után azt érzem, hogy megérte, és hogy több lettem tőle. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki személyre szabott edzésprogramot szeretne!

Tóth Beáta

aktuárius

Ezzel érkezett: egészséges testkép kialakulása

Cél: vékonyan izmos és formás test

Ezt kapta: Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

Nekem Solya és az egyéni céljaimra szabott edzéseink segítettek az egészséges testkép kialakulásában, mentális és fizikális értelemben egyaránt. Eleve egy relatíve vékonyabb alkattal kerestem edzőt, azzal a céllal, hogy ezt meg is tartsam, illetve formásodjak, vékonyan izmos és formás lehessek. Korábban inkább kardio típusú edzéseket csináltam, de Solya megmutatta, hogy a formás alakhoz elsősorban a súlyzós gyakorlatokon át vezet az út. Bár mindig is érdekelt a “kondizás” világa, a közös edzéseink során szerettem bele teljesen ebbe a mozgásformába. Hálás vagyok az elért eredményekért és kitartóan edzek tovább, mert erőt ad és sokat hozzátesz a hétköznapjaimhoz is. Ajánlom Solya edzésprogramját, ha: - olyan edzőt keresel, aki önazonos azzal, amit tanít - egy elfogadó, motiváló csapat tagja lennél - szeretnéd biztonságos környezetben kihozni magadból a maximumot.

Dr. Incze Zsuzsa

orvos

Ezzel érkezett: jelentősebb súlyvesztés után

Cél: izomépítés, erősítés

Ezt kapta: Vékonyból izmos edzésprogram | Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

1,5 éve kezdtem el Solyához járni egy jelentősebb súlyvesztés után, azzal a céllal, hogy izmot építsek és visszaszedjem magamra az elvesztett kilókat. Mindent megtaláltam nála, ami számomra fontos volt: hosszútávra szóló, változatos és személyre szabott edzésterv, motiváció, jó kommunikáció, és ami nekem a legfontosabb: odafigyelés a gyakorlatok helyes végrehajtására. Solya folyamatosan képzi magát szakmailag és szívesen segít a témához tartozó egyéb kérdésekben is (pl. táplálkozás, étrendkiegészítés). Mindig felkészült és abszolút kihozza belőlem a maximumot. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben mióta Solyával edzek, erősebb vagyok, egészségesebb és ezt imádom!

Kecskés Kata

Talent Acquisition Partner
CSOMAGOK
VÉKONYBÓL IZMOS EDZÉSPROGRAM
a visszajelzéseid alapján hetente frissülő személyre szabott edzésterv
A csomag tartalma:
 • egyéni 8 hetes személyre szabott edzésprogram
 • személyes állapotfelmérés
 • hétről hétre a visszajelzéseid alapján frissülő edzésprogram
 • videós instrukciók a gyakorlatok kivitelezéséhez
 • Eddz okosan és eredményesen interaktív workshop (felvételről is visszanézhető)
CÉLTUDATOS CSOMAG
Csomag értéke: 112.000,- Ft
Ft 95.000
(5938,- Ft / online személyi edzés)
8 hét heti 2 edzéssel
(összesen 16 személyi edzés online instrukciókkal)
EZ KELL NEKEM
ELTÖKÉLT CSOMAG
Csomag értéke: 168.000,- Ft
Ft 109.000
(4542,- Ft / online személyi edzés)
8 hét heti 3 edzéssel
(összesen 24 személyi edzés online instrukciókkal)
EZ KELL NEKEM
JELENTKEZÉS
Mi fog történni a gomb megnyomása után?
Solya Training Method | Budapest © 2023 Minden jog fenntartva