Erősítés és egészséges gerinc ülőmunka mellett

online személyre szabott edzésprogram a hatékony edzőtermi edzéshez

MESTERFOKON

SOLYA TRAINING METHOD

ha céltudatos és eredményorientált edzésprogramra vágysz
Online személyre szabott edzésprogram a hatékony edzőtermi edzéshez, mely hétről hétre frissül visszajelzéseid alapján.
Tudatosan és eredményorientáltan felépített személyi edzésprogram, mely segít, hogy ülő életmódod ellenére is egészséges és formás legyél tér- és időbeli korlátok nélkül. Az STM edzésprogram fizikai és mentális fejlődésedben is támogat, növeli teljesítőképességedet, fejleszti önbizalmadat és kiállásodat, hogy több energiád és lendületed legyen a hétköznapokban.
Neked való az STM edzésprogram, ha...
ha ülőmunkát végzel, de ennek ellenére is egészséges, erős és formás szeretnél lenni
Ülőmunkát végzel? Eleged van a derék-, nyak- és/vagy hátfájásból?

Olyan edzésprogramra van szükséged, ami ellensúlyozza a sok ülést? Formás és fitt testet szeretnél, hogy öröm legyen a mozgás? Örülnél, ha lelki, szellemi felfrissülést és fejlődést adna edzésprogramod? Felhőtlenül szeretnél sportolni?

Gerinc sérülésből szeretnél regenerálódni és megerősödni, hogy egészséges és fitt életmódot folytathass? Jól esne kicsit feltöltődni és levezetni a stresszt a sok képernyő előtt töltött idő után?

Eleged van a gyógytornából és végre edzeni is akarsz (akár rehabilitáció vagy gyógytorna mellett, azt támogatva és/ vagy utána)? Újra elkezdenél edzeni, de végre anélkül, hogy valamid megfájdulna vagy lesérülne?

Ez mind megoldható személyre szabott STM edzésprogramod segítségével.
7+1 dolog, amit már biztosan tapasztaltál
és ami miatt különösen nagy szükséged van az STM edzésprogramra

Nem tudod, hogy kezdj hozzá? Elvesztél a sok információ között?

Megmutatom, milyen feladatokat és milyen formában végezhetsz a jelenlegi mozgásmintáidhoz (mozgásminőségedhez) igazodva és azokat fejlesztve, melyet többször vissza is nézhetsz. A helyes mozgás, technika elsajátítását követően növeljük személyre szabott tempóban és mértékben, fokozatosan a terhelést, így biztonságosan, de hatékonyan tudsz fejlődni. Összefoglalok Neked minden fontos információt, amire építkezhetsz.

Eleged van a sablonos edzéstervekből és látványos eredményre vágysz?

A gyakorlatok kiválasztása, valamint azok szintjének (könnyített vagy nehezített variációk) meghatározása a Te saját mozgásod, mozgásmintáid alapján történik, ezáltal biztosítva a maximálisan személyre szabott tervet és haladást. A terhelést fokozatosan növeljük hétről-hétre edzettségi állapotodhoz és életmódodhoz igazítva. Olyan egyéni edzésprogram segít a fejlődésben, ami nemcsak céljaidhoz és edzettségi állapotodhoz igazodik, de életmódodal is össze tudod hangolni.

Kevés időd van, de komoly céljaid, amiket el akarsz érni?

Megmutatom, mit és hogyan csinálj, hogy Neked csak cselekedni kelljen. Ráadásul az edzésprogram életmódodhoz és napi rutinodhoz igazítható, könnyedén be tudod építeni a hétköznapokba.

Nem tudod, hogy vagy képes az edzéssel a legtöbbet kihozni magadból?

Az STM keretében eredményorientált edzésprogramot kapsz, melynek segítségével rövid időn belül látványos eredményeket érhetsz el. Lépésről lépésre támogatlak a fejlődésben, hogy Neked "csak" cselekedni kelljen.

Személyre szabott edzésprogramot szeretnél?

Összeállítom Neked a személyes és komplex edzésprogramodat, mely Hozzád igazodva, lépésről lépésre segít a fejlődésben. Edzésprogramod hétről hétre aktualizálom visszajelzéseiddel összhangban. Az edzéstervedben szereplő feladatok kivitelezését és az ehhez kapcsolódó instrukcióimat videós formátumban kapod meg. Feladatonként vissza is tudsz jelezni, hogy mennyire volt nehéz számodra az adott feladat.

Növelni szeretnéd a teljesítményedet?

Az STM segítségével kívül-belül látványos eredményeket tudsz elérni, hogy ne csak az edzőteremben, de az élet minden területén magabiztosan és kiegyensúlyozottan tudj fellépni.

Nem Te akarsz mindennek utánajárni, hogy eredményesen fejlődj?

Több mint 8 év szakmai tapasztalatát és a naprakész szakmai fejlődésem eredményét osztom meg Veled egyszerű és érthető formában, hogy ne vigye el az útkeresés a fókuszt a fejlődésről.

Eleged van az irreálisan bonyolult vagy öncélú gyakorlatokból, amelyek nem is biztos, hogy közelebb visznek a céljaidhoz?

A gyakorlatok variációit és szintjeit az állapotfelmérés alapján fogom számodra "belőni", hogy lépésről lépésre haladhass az egyszerűbbtől a bonyolultabb felé - és a kihívás pont akkora mértékű, a haladás pedig pont akkora léptékű legyen, ami Téged biztonsággal, mégis hatékonyan vezet a céljaid felé.
EZ KELL NEKEM!
Ezt kapod egyedi STM edzésprogramodtól

Komplex és átfogó edzésprogram

Edzéseidet hétről hétre az online elérhető videók alapján tudod majd végezni, így akár minden alkalommal meghallgathatod, mire érdemes figyelni a helyes kivitelezés érdekében. Feladataid az online felületen adott visszajelzéseid alapján folyamatosan frissítem, hogy ülő életmódod ellenére is egészséges és formás legyél tér- és időbeli korlátok nélkül.

Személyre szabott támogatás

Egyéni céljaid és edzettségi állapotod figyelembevételével dolgozom ki a STM személyre szabott edzésprogramodat. Így nemcsak szuper hatékony lesz az edzésed, de figyelembe veszi az állapotfelmérés során feltárt egyéni mozgásmintákat, edzettségi állapotodat és visszajelzéseidet is.

Úton tartás

STM edzésprogramod segít kitartóan és eredményesen tenni azért, hogy az erős és egészséges gerinc ülőmunka mellett is valósággá váljon. Mindig tudni fogod mi a következő lépés, mit tudsz tenni, hogy elérd, amit szeretnél. Edzésterveddel hétről hétre fejlődhetsz a videókon bemutatott gyakorlatokat és instrukcióimat követve. Folyamatosan támogatlak a fejlődésben, neked "csak" edzened kell.
Ajánlások

Nálam a feszesebb, izmosabb és erősebb test volt a cél, amit Solya segítségével sikerült is elérnem. Az edzésről mindig elégedetten távozok, minden edzés után azt érzem, hogy megérte, hogy több lettem tőle.

Tóth Beáta
Aktuárius
Eljött az ideje a hatékony és eredményes edzésnek!
Személyre szabott online edzésprogram
Képzeld csak el, hogy edzésed hatékony és eredményes lesz és átadhatod magad a fejlődés élményének. Neked már "csak" edzened kell és követni Solya instrukcióit, melynek meg lesz az eredménye.

LÁTVÁNYOS LESZ A FEJLŐDÉS, MELYET HAMAR TAPASZTALNI FOGSZ A HÉTKÖZNAPJAIDBAN IS.

Az STM egy eredményorientált online személyre szabott edzésprogram a hatékony edzőtermi edzéshez, melynek segítségével élmény lesz tested formálása. Solya iránymutatásával céltudatosan tudsz edzeni és megkapsz minden releváns információt, amire a hatékony fejlődés érdekében szükséged lehet.

Erős gerinc
ülőmunka mellett is

Az STM elfoglalt és sikeres nőket és férfiakat segít abban, hogy a lehető legtöbbet kihozzák magukból.

Erősítés és egészséges gerinc ülőmunka mellett - online személyre szabott edzésprogramod erősíti a testet és a szellemet, így önbizalmad és kiállásod is fejlődik a programnak köszönhetően.

Online edzésprogramodnak köszönhetően térbeli és időbeli korlátozás nélkül,

bárhol és bármikor be tudod építeni a napodba az edzést.

Komplex és átfogó edzésprogramot kapsz,

mely több mint 30 képzés tudásanyagát ötvözi és 8+ év edzői tapasztalataira támaszkodik.

Állapotfelmérés van

az STM erős gerinc ülőmunka mellett edzésprogramod elején, hogy egyéni mozgásmintáidhoz és edzettségi állapotodhoz tudjam igazítani személyes edzéstervedet, amit a 8 hét alatt fejlődésedhez igazodva folyamatosan frissítek, hogy kihozzuk belőled a maximumot.
Erős gerinc
ülőmunka mellett is

Az STM elfoglalt és sikeres nőket és férfiakat segít abban, hogy a lehető legtöbbet kihozzák magukból.

Erősítés és egészséges gerinc ülőmunka mellett - online személyre szabott edzésprogramod erősíti a testet és a szellemet, így önbizalmad és kiállásod is fejlődik a programnak köszönhetően.

Online edzésprogramodnak köszönhetően térbeli és időbeli korlátozás nélkül, bárhol és bármikor be tudod építeni a napodba az edzést.
Komplex és átfogó edzésprogramot kapsz, mely több mint 30 képzés tudásanyagát ötvözi és 8+ év edzői tapasztalataira támaszkodik.
Állapotfelmérés van az STM erős gerinc ülőmunka mellett edzésprogramod elején, hogy egyéni mozgásmintáidhoz és edzettségi állapotodhoz tudjam igazítani személyes edzéstervedet, amit a 8 hét alatt fejlődésedhez igazodva folyamatosan frissítek, hogy kihozzuk belőled a maximumot.
Bemutatkozom
Személyre szabott online edzésprogram

Folyamatosan képzem magam, hogy hatékonyan és eredményesen tudjak segíteni Neked, hogy ülő munka mellett is erős gerinced lehessen és jól érezd magad a bőrödben.

Saját tapasztalatom alapján pontosan tudom mik azok az eszközök és módszerek, amik segíthetnek az eredményes fejlődésben, de saját bőrömön tapasztaltam azt is, mik azok a buktatók és téves infók, amik félrevihetnek Téged is.

2015-től többszáz tanítványnak, több mint 15 ezer személyi edzést tartottam. Az elmúlt években úgy alakult, hogy mindig, amikor tanultam valami újat, akkor az alakított a szakmai nézeteimen is, bizonyos elemek hozzáadódtak, mások pedig prioritásukat vesztették.

Küldetésemnek érzem, hogy minél több ülőmunkát folytató nőnek és férfinak segíteni tudjak céljai elérésében és egészségük  megőrzésében.

STM EDZÉSPROGRAMODNAK KÖSZÖNHETŐEN SIKERESEN FEJLŐDIK ERŐNLÉTED, FÓKUSZOD ÉS TERMÉSZETESEN A FORMÁD IS
Képzések
 • Személyi edző EQF level 4 (IWI)
 • FMS 1 - Functional Movement Systems Level 1
 • FMS 2 - Functional Movement Systems Level 2
 • Alkalmazott táplálkozási ismeretek - egészségsport fókusszal (Táplálkozás-Beállítás)
 • TRX advanced trainer

Neked való az STM edzésprogram, ha...

 • Ülőmunkát végzel, de szeretnél egészséges és fitt lenni
 • Elfoglalt vagy, mégis szeretnéd jól érezni magad a bőrödben
 • Rugalmas, tér- és időbeli korlátok nélkül végezhető edzésprogramra vágysz
 • Sokat utazol vagy szigorú időbeosztásod van, ami mellé jól jön, ha a személyes igényeidhez igazodik a tér- és időbeli korlátozás nélkül végezhető STM edzésprogram
 • Erőnléteddel együtt kiállásodat és önbizalmadat is fejleszteni szeretnéd
 • Fejlődni szeretnél és sikerélményt az edzésprogramod eredményeként

NEM neked való az STM edzésprogram, ha...

 • Nincs sem kedved, sem időd, sem energiád mozogni
 • Nem szeretnéd jól érezni magad a bőrödben
 • Nem akarsz fitt és egészséges lenni
 • Rengeteg kifogásod van, hogy mit, miért nem tudsz megoldani és nem is szeretnél ezen változtatni. Jó ez így neked
 • Felesleges téged motiválni, inkább panaszkodni esik jól, mert így megélheted, milyen rossz is neked
 • Nem szeretnél hatékony és átfogó edzésprogramot, maradsz inkább a változatosabbnál változatosabb diéták kipróbálásánál

Útontartó garancia

STM edzésprogramod lépésről lépésre segít céljaid megvalósításában, mindig tudni fogod, mi a következő lépés. Átfogó és hatékony megoldásokat kapsz tőlem, a szakmai támogatás és iránymutatás mellett gyakorlati praktikákkal, táplálkozási és életmódbeli tippekkel is támogatlak, hogy élmény legyen a fejlődés.
Ha fejlődni akarsz, és motiváló céljaid vannak, az STM edzésprogram segít ezek megvalósításában.
Sikertörténetek

Ezzel érkezett: csípő fájdalom, ülőmunka

Cél: csípőfájdalom megszűntetése, erősítés, izmosodás

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett, Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

Amikor Solyához kerültem csípő fájdalommal küzdöttem, valószínűleg a sok ülőmunka miatt. Solya mindig szem előtt tartotta az életmódomat, és ehhez igazította a feladatokat és az egész edzéstervet, ami számomra hatalmas nyugalmat és biztonságot adott. 4-5 hónap alatt sikerült teljesen megszüntetni a fájdalmat és most már a kitűzött cél az erősítés. Mindenkinek szeretettel ajánlom Solya személyre szabott edzésprogramját, akinek fontos a precizitás, hatékonyság és folyamatos fejlődés, mert ezek az értékek, amit Solya nagyon magas színvonalon képvisel.

Csukonyi Edit

Reporting Specialist

Ezzel érkezett: kialakult porckorongsérvet követően akut fázisból kilépve

Cél: rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

A kialakult porckorongsérvemet követően, a rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés céljával kerestem fel Solyát. Már a kezdetektől fogva tetszett a professzionális hozzáállása és a magas szintű szakmai felkészültsége. Egy éve csinálom a személyre szabott edzésprogramomat nála heti rendszerességgel, mely során egy motivált, mindig a legjobb eredményre törekvő, kedves, mégis határozott személyt ismerhettem meg benne, aki engem is hasonlókra motivál. Az aktuális igényeimre mindig odafigyel és az esetleges gerinc panaszaim alapján módosítja az edzéstervet. Mióta Solya edzésprogramját csinálom számos pozitív hatást, fejlődést figyeltem meg magamon, a derekam soha nem volt még jobb formában! Ezekből adódóan magabiztosan tudom bárkinek ajánlani a közös munkát Solyával!

Dr. Urbán Orsolya

orvos

Ezzel érkezett: ülőmunka hatásainak ellensúlyozása

Cél: testtartás javítás, feszesebb, izmosabb, erősebb test

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

Már lassan három éve követem a Solya által összeállított edzésprogramot, és biztosan állítom, hogy nagyon jó döntést hoztam azzal, hogy őt választottam személyi edzőmnek. Ezalatt az idő alatt jelentősen javult a testtartásom, nőtt az önbizalmam és megváltozott a testösszetételem is. Nálam nem a fogyás volt elsősorban a cél, hanem a feszesebb, izmosabb és erősebb test, amit Solya segítségével sikerült is elérnem. Vele az edzés nem „csak” testmozgás, hanem kikapcsolódás is, az edzések mindig nagyon jó hangulatúak, az edzőtársak is jófejek Solya mindig odafigyel arra, hogy épp mire van szükségem, milyen a hangulatom vagy mennyire vagyok fáradt, hogy az edzést hozzá tudja igazítani az aktuális testi-lelki állapotomhoz. Az edzésről mindig elégedetten távozok, minden edzés után azt érzem, hogy megérte, és hogy több lettem tőle. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki személyre szabott edzésprogramot szeretne!

Tóth Beáta

aktuárius

Ezzel érkezett: hát és derékfájdalom versenysport sérülésből

Cél: fájdalom mentes mozgás és visszatérés az aktív sportoláshoz

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

Mikor visszatértem az aktív sporthoz megfájdult a hátam, több kisebb sérülésem is volt, mert ha már csinálok valamit, szeretem teljes erőbedobással csinálni. Solya edzéstervét követve elmúlt a hát- és derék panaszom és már a 3. hónap végére látványos fejlődés vette kezdetét. Az edzések a hetem fénypontjaivá váltak, segítenek kikapcsolni a hétköznapi pörgés után és feltöltődni kicsit. Élvezem, hogy végre felhőtlenül és sérülés nélkül sportolhatok. Solya profi szakember, aki az edzés hatékonyság mellett a személyes igényeimre és egészségemre is figyel. Nagyon tisztelem benne, hogy folyamatosan képzi magát és a gyakorlatba is beépíti a naprakész szakmai tudását, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőlünk.

Balogh Zoltán

projekt menedzser

Ezzel érkezett: ülőmunka hátrányainak ellensúlyozása, verseny felkészülés

Cél: mélyizmok megerősítése, maratonra felkészítő futóedzések kiegészítése erősítéssel

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett, Sportverseny felkészülés

Sikertörténet

Ajánlás útján találtam Solyát, nagyon ígéretesnek tűnt, hogy az ülőmunka hátrányait ellensúlyozó, funkcionális edzést tart, és a mélyizmok megerősítése is fókuszál. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Nem találkoztam még olyan edzővel, aki ennyire aktívan képzi magát, folyamatosan keresi a szakmai továbbképzési, fejlődési lehetőségeket. Igényessége kiterjed az edzéshez kapcsolható egyéb területekre is, így teljesértékű, egyénre szabott edzésmunkában is tud segíteni. Mikor bejelentettem, hogy maratonra készülök, edzéseinket ehhez igazította, hogy kellően megtámogassa a sikeres futómozgáshoz elengedhetetlen erősítéseket a felkészülés szűk félévében. Az első maratonom sérülésmentesen sikerült és szinte minden percét élveztem. Ehhez a közösen elvégzett munka nagymértékben hozzájárult. Magas szakmai színvonalát az is mutatja, hogy a terhelések, sorozatok pont úgy vannak felépítve, hogy éppen annyi ismétléssel, de még szabályosan tudjam kivitelezni a gyakorlatokat. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki magas minőségű edzésprogramot szeretne, elismeri a stabil, rendszeres, tartós edzésmunkát, és célja a testi, szellemi, lelki harmóniában való fejlődés. A befektetett munka egyértelműen megtérül.

Jókuthy Laura

vezető elemző
Sikertörténetek

Ezzel érkezett: csípő fájdalom, ülőmunka

Cél: csípőfájdalom megszűntetése, erősítés, izmosodás

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

Amikor Solyához kerültem csípő fájdalommal küzdöttem, valószínűleg a sok ülőmunka miatt. Solya mindig szem előtt tartotta az életmódomat, és ehhez igazította a feladatokat és az egész edzéstervet, ami számomra hatalmas nyugalmat és biztonságot adott. 4-5 hónap alatt sikerült teljesen megszüntetni a fájdalmat és most már a kitűzött cél az erősítés. Mindenkinek szeretettel ajánlom Solya személyre szabott edzésprogramját, akinek fontos a precizitás, hatékonyság és folyamatos fejlődés, mert ezek az értékek, amit Solya nagyon magas színvonalon képvisel.

Csukonyi Edit

Reporting Specialist

Ezzel érkezett: kialakult porckorongsérvet követően akut fázisból kilépve

Cél: rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

A kialakult porckorongsérvemet követően, a rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés céljával kerestem fel Solyát. Már a kezdetektől fogva tetszett a professzionális hozzáállása és a magas szintű szakmai felkészültsége. Egy éve csinálom a személyre szabott edzésprogramomat nála heti rendszerességgel, mely során egy motivált, mindig a legjobb eredményre törekvő, kedves, mégis határozott személyt ismerhettem meg benne, aki engem is hasonlókra motivál. Az aktuális igényeimre mindig odafigyel és az esetleges gerinc panaszaim alapján módosítja az edzéstervet. Mióta Solya edzésprogramját csinálom számos pozitív hatást, fejlődést figyeltem meg magamon, a derekam soha nem volt még jobb formában! Ezekből adódóan magabiztosan tudom bárkinek ajánlani a közös munkát Solyával!

Dr. Urbán Orsolya

orvos

Ezzel érkezett: ülőmunka hatásainak ellensúlyozása

Cél: testtartás javítás, feszesebb, izmosabb, erősebb test

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

Már lassan három éve követem a Solya által összeállított edzésprogramot, és biztosan állítom, hogy nagyon jó döntést hoztam azzal, hogy őt választottam személyi edzőmnek. Ezalatt az idő alatt jelentősen javult a testtartásom, nőtt az önbizalmam és megváltozott a testösszetételem is. Nálam nem a fogyás volt elsősorban a cél, hanem a feszesebb, izmosabb és erősebb test, amit Solya segítségével sikerült is elérnem. Vele az edzés nem „csak” testmozgás, hanem kikapcsolódás is, az edzések mindig nagyon jó hangulatúak, az edzőtársak is jófejek Solya mindig odafigyel arra, hogy épp mire van szükségem, milyen a hangulatom vagy mennyire vagyok fáradt, hogy az edzést hozzá tudja igazítani az aktuális testi-lelki állapotomhoz. Az edzésről mindig elégedetten távozok, minden edzés után azt érzem, hogy megérte, és hogy több lettem tőle. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki személyre szabott edzésprogramot szeretne!

Tóth Beáta

aktuárius

Ezzel érkezett: hát és derékfájdalom versenysport sérülésből

Cél: fájdalom mentes mozgás és visszatérés az aktív sportoláshoz

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

Mikor visszatértem az aktív sporthoz megfájdult a hátam, több kisebb sérülésem is volt, mert ha már csinálok valamit, szeretem teljes erőbedobással csinálni. Solya edzéstervét követve elmúlt a hát- és derék panaszom és már a 3. hónap végére látványos fejlődés vette kezdetét. Az edzések a hetem fénypontjaivá váltak, segítenek kikapcsolni a hétköznapi pörgés után és feltöltődni kicsit. Élvezem, hogy végre felhőtlenül és sérülés nélkül sportolhatok. Solya profi szakember, aki az edzés hatékonyság mellett a személyes igényeimre és egészségemre is figyel. Nagyon tisztelem benne, hogy folyamatosan képzi magát és a gyakorlatba is beépíti a naprakész szakmai tudását, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőlünk.

Balogh Zoltán

projekt menedzser

Ezzel érkezett: ülőmunka hátrányainak ellensúlyozása, verseny felkészülés

Cél: mélyizmok megerősítése, maratonra felkészítő futóedzések kiegészítése erősítéssel

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett, Sportverseny felkészülés

Sikertörténet

Ajánlás útján találtam Solyát, nagyon ígéretesnek tűnt, hogy az ülőmunka hátrányait ellensúlyozó, funkcionális edzést tart, és a mélyizmok megerősítése is fókuszál. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Nem találkoztam még olyan edzővel, aki ennyire aktívan képzi magát, folyamatosan keresi a szakmai továbbképzési, fejlődési lehetőségeket. Igényessége kiterjed az edzéshez kapcsolható egyéb területekre is, így teljesértékű, egyénre szabott edzésmunkában is tud segíteni. Mikor bejelentettem, hogy maratonra készülök, edzéseinket ehhez igazította, hogy kellően megtámogassa a sikeres futómozgáshoz elengedhetetlen erősítéseket a felkészülés szűk félévében. Az első maratonom sérülésmentesen sikerült és szinte minden percét élveztem. Ehhez a közösen elvégzett munka nagymértékben hozzájárult. Magas szakmai színvonalát az is mutatja, hogy a terhelések, sorozatok pont úgy vannak felépítve, hogy éppen annyi ismétléssel, de még szabályosan tudjam kivitelezni a gyakorlatokat. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki magas minőségű edzésprogramot szeretne, elismeri a stabil, rendszeres, tartós edzésmunkát, és célja a testi, szellemi, lelki harmóniában való fejlődés. A befektetett munka egyértelműen megtérül.

Jókuthy Laura

vezető elemző
STM fejlesztési folyamat menete
CSOMAGOK
Erősítés és egészséges gerinc ülőmunka mellett
a visszajelzéseid alapján hetente frissülő online személyre szabott edzésprogram a hatékony edzőtermi edzéshez
A csomag tartalma:
 • egyéni 8 hetes személyre szabott edzésprogram
 • személyes állapotfelmérés
 • hétről hétre a visszajelzéseid alapján frissülő edzésprogram
 • videós instrukciók a gyakorlatok kivitelezéséhez
 • Eddz okosan és eredményesen interaktív workshop (felvételről is visszanézhető)
CÉLTUDATOS CSOMAG
Csomag értéke: 112.000,- Ft
Ft 95.000
(5938,- Ft / online személyi edzés)
8 hét heti 2 edzéssel
(összesen 16 személyi edzés online instrukciókkal)
EZ KELL NEKEM
ELTÖKÉLT CSOMAG
Csomag értéke: 168.000,- Ft
Ft 109.000
(4542,- Ft / online személyi edzés)
8 hét heti 3 edzéssel
(összesen 24 személyi edzés online instrukciókkal)
EZ KELL NEKEM
JELENTKEZÉS
Mi fog történni a gomb megnyomása után?
Solya Training Method | Budapest © 2023 Minden jog fenntartva