4 hetes HATÉKONY EDZÉSPROGRAM ONLINE

Sikeres és elfoglalt nőknek és férfiaknak

MESTERFOKON

SOLYA TRAINING METHOD

ha céltudatos és eredményorientált edzésprogramra vágysz
Személyre szabott online edzésprogram, mely hétről hétre frissül visszajelzéseid alapján
Tudatosan és eredményorientáltan felépített személyi edzésprogram, mely segít céljaid elérésében tér- és időbeli korlátok nélkül. Az STM edzésprogram fizikai és mentális fejlődésedben is támogat, növeli teljesítőképességedet, fejleszti önbizalmadat és kiállásodat, hogy több energiád és lendületed legyen a hétköznapokban.
Neked való az STM edzésprogram, ha...
vékonytestalkatod ellenére izmos és formás szeretnél lenni
Testalkatod vékony, de Te formás, izmos alakra vágysz és hajlandó is vagy tenni érte? A személyre szabott STM edzésprogram segít ennek elérésében! Nemcsak a formád lesz nőiesen izmos és formás, de már az oda vezető út is élmény lesz. Az STM edzésprogram fejleszti a kitartást, magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb is leszel általa.
Ülőmunkát végzel vagy gerincproblémád van
Tudtad, hogy egy jól felépített személyre szabott edzésprogram nem csupán a hát- és derékpanaszokat segít megelőzni, helyrehozni, hanem jobb kiállást és magabiztosságot is ad? A sikerhez vezető úton aranyat ér az edzésprogram által fejlesztett kitartás, céltudatosság és pozitív kisugárzás is, melyre az STM edzésprogram nagy hangsúlyt fektet.
Kismama vagy/ szülés után regenerálódnál
Kismamaként is lehetsz fitt és egészséges, sőt csak így érdemes csinálni. A várandósság időszakában és szülés után is lehet személyre szabott edzésprogramod, hogy fitten, energikusan, hát- és derékfájdalmak nélkül készülhess az anyaságra. A fizikai közérzeted mellett a hormonális változások szempontjából is hasznos, ha professzionális edzésprogram segít ebben az időszakban is.
Sporteseményre készülsz
Neked is most jött el az ideje, hogy kipipálj egy fontos személyes célt és elindulj azon a "bizonyos" sporteseményen? Akkor jó helyen jársz! Személyre szabott edzésprogramod segítségével felkészülten, sérülés nélkül teljesítheted a kitűzött célt. Edzettségi állapotodhoz, céljaidhoz és életmódodhoz igazodó STM edzésprogramoddal nemcsak hatékony és eredményes, de élvezetes is lesz, már maga a felkészülés is.
7+1 dolog, amit már biztosan tapasztaltál
és ami miatt különösen nagy szükséged van egy STM edzésprogramra

Nem tudod, hogy kezdj hozzá? Elvesztél a sok információ között?

Iránymutatást adok, összefoglalok Neked minden fontos információt, amire építkezhetsz. Megmutatom, milyen feladatokat és milyen formában végezhetsz a jelenlegi mozgásmintáidhoz (mozgásminőségedhez) igazodva és azokat fejlesztve, melyet többször vissza is nézhetsz. A helyes mozgás, technika elsajátítását követően növeljük személyre szabott tempóban és mértékben, fokozatosan a terhelést, így biztonságosan, de hatékonyan tudsz fejlődni.

Eleged van a sablonos edzéstervekből és látványos eredményre vágysz?

A gyakorlatok kiválasztása, valamint azok szintjének (könnyített vagy nehezített variációk) meghatározása a Te saját mozgásod, mozgásmintáid alapján történik, ezáltal biztosítva a maximálisan személyre szabott tervet és haladást. A terhelést fokozatosan növeljük edzettségi állapotodhoz és életmódodhoz igazítva. Olyan egyéni edzésprogram segít a fejlődésben, ami nemcsak céljaidhoz és edzettségi állapotodhoz igazodik, de életmódodat és a preferenciáidat is figyelembe veszi.

Kevés időd van, de komoly céljaid, amiket el akarsz érni?

Megmutatom, mit és hogyan csinálj, hogy Neked csak cselekedni kelljen. Ráadásul az edzésprogramot életmódodhoz és napi rutinodhoz igazítom, hogy könnyedén be tudd építeni a hétköznapokba.

Nem tudod, hogy vagy képes a legtöbbet kihozni magadból az edzéssel?

Az STM keretében eredményorientált edzésprogramot kapsz, melynek segítségével rövid időn belül látványos eredményeket érhetsz el. Lépésről lépésre támogatlak a fejlődésben, hogy Neked "csak" cselekedni kelljen.

Személyre szabott edzésprogramot szeretnél?

Összeállítom Neked a személyes és komplex edzésprogramodat, mely Hozzád igazodva, lépésről lépésre segít a fejlődésben. Edzésprogramod hétről hétre aktualizálom visszajelzéseiddel összhangban. Az edzéstervedben szereplő feladatok kivitelezését és az ehhez kapcsolódó instrukcióimat videós formátumban kapod meg. Feladatonként vissza is tudsz jelezni, hogy mennyire volt nehéz számodra az adott feladat.

Növelni szeretnéd a teljesítményedet?

Az STM segítségével kívül-belül látványos eredményeket tudsz elérni, hogy ne csak az edzőteremben, de az élet minden területén magabiztosan és kiegyensúlyozottan tudj fellépni.

Nem Te akarsz mindennek utánajárni, hogy eredményesen fejlődj?

Több mint 8 év szakmai tapasztalatát és a naprakész szakmai fejlődésem eredményét osztom meg Veled egyszerű és érthető formában, hogy ne vigye el az útkeresés a fókuszt a fejlődésről.

Irreálisan bonyolult vagy öncélú gyakorlatok a megfelelő alapok nélkül, amelyek nem is biztos, hogy közelebb visznek a céljaidhoz?

A gyakorlatok variációit és szintjeit az állapotfelmérés alapján fogom számodra "belőni", hogy lépésről lépésre haladhass az egyszerűbbtől a bonyolultabb felé - és a kihívás pont akkora mértékű, a haladás pedig pont akkora léptékű legyen, ami Téged biztonsággal, mégis hatékonyan vezet a céljaid felé.
EZ KELL NEKEM!
Ezt kapod egyedi STM edzésprogramodtól

Komplex és átfogó edzésprogram

Edzéseidet hétről hétre az online elérhető videók alapján tudod majd csinálni, így akár minden alkalommal meghallgathatod mire érdemes figyelni a helyes kivitelezés érdekében. Feladataid az online felületen adott visszajelzéseid alapján folyamatosan fejlődnek.

Személyre szabott támogatás

Egyéni céljaid és edzettségi állapotod figyelembevételével dolgozom ki személyre szabott edzésprogramodat. Így nemcsak szuper hatékony lesz az edzésed, de figyelembe veszi az állapotfelmérés során feltárt egyéni mozgásmintákat és edzettségi állapotodat és visszajelzéseidet is.

Úton tartás

STM edzésprogramod segít kitartóan és eredményesen céljaid elérése érdekében. Mindig tudni fogod mi a következő lépés, mit tudsz tenni, hogy elérd, amit szeretnél. Edzéstervedet hétről hétre fejlődhetsz a videókon bemutatott gyakorlatokat és instrukcióimat követve. Folyamatosan támogatlak a fejlődésben, neked "csak" edzened kell.

Mentális és testi fejlődés

STM edzésprogramod nem csupán egy egyéni edzésterv, hanem életviteledhez és céljaidhoz igazított program, ami az edzettség növelése mellett segít egyensúlyt teremteni és mentálisan fejlődni, hogy energikus és magabiztos lehess a hétköznapokban is.
Ajánlások

Nálam nem a fogyás volt elsősorban a cél, hanem a feszesebb, izmosabb és erősebb test, amit Solya segítségével sikerült is elérnem. Az edzésről mindig elégedetten távozok, minden edzés után azt érzem, hogy megérte, hogy több lettem tőle.

Tóth Beáta
Aktuárius
Eljött az ideje a hatékony és eredményes edzésnek!
Személyre szabott online edzésprogram
Képzeld csak el, hogy edzésed hatékony és eredményes lesz és átadhatod magad a fejlődés élményének. Neked már "csak" edzened kell és követni Solya instrukcióit, melynek meg lesz az eredménye.

LÁTVÁNYOS LESZ A FEJLŐDÉS, MELYET HAMAR TAPASZTALNI FOGSZ A HÉTKÖZNAPJAIDBAN IS.

Az STM egy eredményorientált edzésprogram, melynek segítségével élmény lesz tested formálása. Solya iránymutatásával céltudatosan tudsz edzeni és megkapsz minden releváns információt, amire a hatékony fejlődés érdekében szükséged lehet.

Fitt, egészséges és formás test
mentális erővel felturbózva

Az STM elfoglalt és sikeres nőket és férfiakat segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból.

STM online edzésprogramod erősíti a testet és a szellemet, így a kisugárzásod és fókuszod is fejlődik a programnak köszönhetően.

Komplex és átfogó edzésprogramot kapsz,

mely több mint 30 képzés tudásanyagát ötvözi és 8+ év edzői tapasztalataira támaszkodik.

Online edzésprogramodnak köszönhetően térbeli és időbeli korlátozás nélkül,

bárhol és bármikor be tudod építeni a napodba az edzést.

Állapotfelmérés van online edzésprogramod elején,

hogy egyéni mozgásmintáidhoz és edzettségi állapotodhoz tudjam igazítani személyes edzéstervedet, ami a 8 hét alatt veled együtt fejlődik.
Fitt, egészséges és formás test
mentális erővel felturbózva

Az STM elfoglalt és sikeres nőket és férfiakat segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból.

STM online edzésprogramod erősíti a testet és a szellemet, így a kisugárzásod és fókuszod is fejlődik a programnak köszönhetően.

Online edzésprogramodnak köszönhetően térbeli és időbeli korlátozás nélkül, bárhol és bármikor be tudod építeni a napodba az edzést.
Komplex és átfogó edzésprogramot kapsz, mely több mint 30 képzés tudásanyagát ötvözi és 8+ év edzői tapasztalataira támaszkodik.
Állapotfelmérés van online edzésprogramod elején, hogy egyéni mozgásmintáidhoz és edzettségi állapotodhoz tudjam igazítani személyes edzéstervedet, ami a 8 hét alatt veled együtt fejlődik.
Bemutatkozom
Személyre szabott online edzésprogram

2015-től többszáz tanítványnak, több mint 15 ezer személyi edzést tartottam. Az elmúlt években úgy alakult, hogy mindig, amikor tanultam valami újat, akkor az alakított a szakmai nézeteimen is, bizonyos elemek hozzáadódtak, mások pedig prioritásukat vesztették. Heti kettő-három alkalommal 60 percet viszont mára nem mindig érzek elégnek arra, hogy az edzés ideje alatt megoszthassak annyi információt, amennyit szeretnék. A távolság vagy időfaktorok miatt nagyon limitált, hogy hány ember életminőségére tudok ily módon pozitív hatást gyakorolni. Tudatosult bennem, hogy az évek alatt már saját rendszeremet kialakítva dolgoztam együtt tanítványaimmal. Mivel jómagam is a test edzésén kívül, a szellemi, mentális fejlődésemre is nagy hangsúlyt fektetek, “Nem adhatok mást, csak mi lényegem” elvén dolgoztam ki a Solya Training Method-ot, hogy immáron szélesebb körben, az idő- és helyi korlátok limitációjától függetlenedve juttassam ezt el szélesebb körökhöz azokhoz, akiknek pont erre van szüksége.

STM EDZÉSPROGRAMODNAK KÖSZÖNHETŐEN SIKERESEN FEJLŐDIK ERŐNLÉTED, FÓKUSZOD ÉS TERMÉSZETESEN A FORMÁD IS
Képzések
 • Személyi edző EQF level 4 (IWI)
 • FMS 1 - Functional Movement Systems Level 1
 • FMS 2 - Functional Movement Systems Level 2
 • Alkalmazott táplálkozási ismeretek - egészségsport fókusszal (Táplálkozás-Beállítás)
 • TRX advanced trainer

Neked való az STM edzésprogram, ha...

 • Elfoglalt vagy, de szeretnél időt és energiát fektetni a mentális és fizikai fejlődésedbe
 • Rugalmas, tér- és időbeli korlátok nélkül végezhető edzésprogramra vágysz
 • Sokat utazol vagy szigorú időbeosztásod van, ami mellé jól jön, ha a személyes igényeidhez igazodik a tér- és időbeli korlátozás nélkül végezhető STM edzésprogram
 • Erőnléteddel együtt kiállásodat és önbizalmadat is fejleszteni szeretnéd
 • Fejlődni szeretnél és sikerélményt az edzésprogramod eredményeként

NEM neked való az STM edzésprogram, ha...

 • Nincs se kedved, se időd, se energiád mozogni
 • Nem szeretnéd jól érezni magad a bőrödben
 • Nem akarsz fitt és egészséges lenni
 • Rengeteg kifogásod van, hogy mit, miért nem tudsz megoldani és nem is szeretnél ezen változtatni. Jó ez így neked
 • Felesleges téged motiválni, inkább panaszkodni esik jól, mert így megélheted, milyen rossz is neked
 • Nem szeretnél hatékony és átfogó edzésprogramot, maradsz inkább a változatosabbnál változatosabb diéták kipróbálásánál
Ajánlások

A kialakult porckorongsérvemet követően, a rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés céljával kerestem fel Solyát. Mióta Solya edzésprogramját csinálom számos pozitív hatást, fejlődést figyeltem meg magamon, a derekam soha nem volt még jobb formában!

Dr. Urbán Orsolya
Orvos

Útontartó garancia

STM edzésprogramod lépésről lépésre segít céljaid megvalósításában, mindig tudni fogod, mi a következő lépés. Átfogó és hatékony megoldásokat kapsz tőlem, hogy haladni tudj céljaid elérésével.
Ha fejlődni akarsz, és motiváló céljaid vannak, az STM edzésprogram segít ezek megvalósításában.
Ha fejlődni akarsz, és motiváló céljaid vannak, az STM edzésprogram segít ezek megvalósításában.
VÉKONYBÓL IZMOS EDZÉSPROGRAM

Izmosabb, formásabb szeretnél lenni? Bármit csináltál, nem sikerült eddig elérned a kívánt formát?

Túl vékonynak érzed magad? Bármit csinálsz, nem jön fel rád egy gramm izom sem? Eleged van, hogy gyengének érzed magad?

A kerek fenék, izmosabb comb és szépen definiált kar vékonyabb testalkat esetén is elérhető az STM edzésprogram segítségével.

Ajánlások

Korábban inkább kardio típusú edzéseket csináltam, de Solya megmutatta, hogy a formás alakhoz elsősorban a súlyzós gyakorlatokon át vezet az út. Hálás vagyok az elért eredményekért és kitartóan edzek tovább, mert erőt ad és sokat hozzátesz a hétköznapjaimhoz is.

Dr. Incze Zsuzsa
Orvos
FITT ÉS EGÉSZSÉGES KISMAMA LESZEK

Fitt és egészséges kismama szeretnél lenni?

Aktív és energikus szeretnél maradni a terhesség alatt is? Nem akarsz a szükségesnél több súlyt felszedni? Meg akarod előzni a derékfájást és vizesedést? Nem tudod, hogy milyen gyakorlatokat szabad a várandósság 9 hónapjában csinálni?

Kismamaként is fejlődni szeretnél és fitten tartani a testedet? Szeretnéd kihozni a testedből a lehető legjobbat, még kisbabával a pocakodban is?

Szeretnél feszes és formás lenni és megőrizni energikusságodat? Fizikailag és mentálisan is fel akarsz készülni a szülésre? Szeretnél hormonálisan is jól lenni?

Kismamaként is legyél ura a testednek, fitt és egészséges anyukaként STM edzésprogramod segítségével.

Ajánlások

Se derék fájást, se vizesedést nem tapasztaltam, és ami a legjobb, hogy a hormonváltozásokat is jobban viseltem. Szülésnél kellett is az erőnlét, az edzésnek köszönhetően volt erőm és lélekjelenlétem a hosszas vajúdás után is a szüléshez.

Vági Margit
Befektetési Bankár, Vállalkozó
ERŐS GERINC ÜLŐMUNKA MELLETT IS

Ülőmunkát végzel? Eleged van a derék-, nyak- és/vagy hátfájásból?

Gerinc sérülésből szeretnél regenerálódni és megerősödni, hogy egészséges és fitt életmódot folytathass? Jól esne kicsit feltöltődni és levezetni a stresszt a sok képernyő előtt töltött idő után?

Funkcionális edzésprogramra van szükséged, ami ellensúlyozza a sok ülést? Formás és fitt testet szeretnél, hogy öröm legyen a mozgás? Örülnél, ha lelki, szellemi felfrissülést és fejlődést adna edzésprogramod? Felhőtlenül szeretnél sportolni?

Eleged van a gyógytornából és végre edzeni is akarsz (akár rehabilitáció vagy gyógytorna mellett, azt támogatva és/ vagy utána)? Újra elkezdenél edzeni, de végre anélkül, hogy valamid megfájdulna vagy lesérülne?

Ajánlások

Amikor Solyához kerültem csípő fájdalommal küzdöttem (valószínűleg sok ülő munka miatt), 4-5 hónap alatt sikerült teljesen megszüntetni a fájdalmat és most már a kitűzött cél az erősítés.

Csukonyi Edit
Reporting Specialist
FELKÉSZÜLÉS SPORTESEMÉNYRE

Szeretnél felkészülten menni a kitűzött sporteseményre (pl. maraton, félmaraton, tenisz verseny, síelés, SpartanRace)?

Fejlődni szeretnél a verseny alatti energia beosztásban? Erős alapokra van szükséged teljesítményed növeléséhez? Erőnléteden szeretnél fejleszteni?

Hatékony versenyfelkészítésre van szükséged? Érdekel, hogy tudod növelni a teljesítményedet a hatékony regeneráció által a rengeteg edzés közepette? Szeretnél fejleszteni gyenge pontjaidon?

Készülj fel eredményesen és hatékonyan álmaid sporteseményére STM edzésprogramod segítségével!

Ajánlások

Mikor bejelentettem, hogy maratonra készülök, Solya edzéseinket ehhez igazította, hogy kellően megtámogassa a sikeres futómozgáshoz elengedhetetlen erősítéseket a felkészülés szűk félévében. Az első maratonom sérülésmentesen sikerült és szinte minden percét élveztem. Ehhez a közösen elvégzett munka nagymértékben hozzájárult.

Jókuthy Laura
Vezető Elemző
Sikertörténetek

Ezzel érkezett: várandósságra felkészülés, derék fájdalom

Cél: erős és fitt kismama legyen

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Kismama program

Sikertörténet

Kismamaként végig Solya edzéstervét követtem, így fitten és energikusan vártam a picit. Se derék fájást, se vizesedést nem tapasztaltam, és ami a legjobb, hogy a hormonváltozásokat is jobban viseltem. Változatos és hatékony edzéstervet kaptam, ami minden alkalommal fejlesztett valamiben, jó érzés volt látni a fejlődést. Szülésnél kellett is az erőnlét, az edzésnek köszönhetően volt erőm és lélekjelenlétem a hosszas vajúdás után is a szüléshez. Nagyon hálás vagyok! Friss anyukaként nagy könnyebbség, hogy fitt maradtam és van energiám és állóképességem ringatni és gondozni a picit, ráadásul jól is érzem magam a testemben, ami szépen regenerálódik.

Vági Margit

Befektetési Bankár, Vállalkozó

Ezzel érkezett: csípő fájdalom, ülőmunka

Cél: csípőfájdalom megszűntetése, erősítés, izmosodás

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

Amikor Solyához kerültem csípő fájdalommal küzdöttem, valószínűleg a sok ülőmunka miatt. Solya mindig szem előtt tartotta az életmódomat, és ehhez igazította a feladatokat és az egész edzéstervet, ami számomra hatalmas nyugalmat és biztonságot adott. 4-5 hónap alatt sikerült teljesen megszüntetni a fájdalmat és most már a kitűzött cél az erősítés. Mindenkinek szeretettel ajánlom Solya személyre szabott edzésprogramját, akinek fontos a precizitás, hatékonyság és folyamatos fejlődés, mert ezek az értékek amit Solya nagyon magas színvonalon képvisel.

Csukonyi Edit

Reporting Specialist

Ezzel érkezett: kialakult porckorongsérvet követően akut fázisból kilépve

Cél: rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

A kialakult porckorongsérvemet követően, a rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés céljával kerestem fel Solyát. Már a kezdetektől fogva tetszett a professzionális hozzáállása és a magas szintű szakmai felkészültsége. Egy éve csinálom a személyre szabott edzésprogramomat nála heti rendszerességgel, mely során egy motivált, mindig a legjobb eredményre törekvő, kedves, mégis határozott személyt ismerhettem meg benne, aki engem is hasonlókra motivál. Az aktuális igényeimre mindig odafigyel és az esetleges gerinc panaszaim alapján módosítja az edzéstervet. Mióta Solya edzésprogramját csinálom számos pozitív hatást, fejlődést figyeltem meg magamon, a derekam soha nem volt még jobb formában! Ezekből adódóan magabiztosan tudom bárkinek ajánlani a közös munkát Solyával!

Dr. Urbán Orsolya

orvos

Ezzel érkezett: ülőmunka hatásainak ellensúlyozása

Cél: testtartás javítás, feszesebb, izmosabb, erősebb test

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

Már lassan három éve követem a Solya által összeállított edzésprogramot, és biztosan állítom, hogy nagyon jó döntést hoztam azzal, hogy őt választottam személyi edzőmnek. Ezalatt az idő alatt jelentősen javult a testtartásom, nőtt az önbizalmam és megváltozott a testösszetételem is. Nálam nem a fogyás volt elsősorban a cél, hanem a feszesebb, izmosabb és erősebb test, amit Solya segítségével sikerült is elérnem. Vele az edzés nem „csak” testmozgás, hanem kikapcsolódás is, az edzések mindig nagyon jó hangulatúak, az edzőtársak is jófejek Solya mindig odafigyel arra, hogy épp mire van szükségem, milyen a hangulatom vagy mennyire vagyok fáradt, hogy az edzést hozzá tudja igazítani az aktuális testi-lelki állapotomhoz. Az edzésről mindig elégedetten távozok, minden edzés után azt érzem, hogy megérte, és hogy több lettem tőle. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki személyre szabott edzésprogramot szeretne!

Tóth Beáta

aktuárius

Ezzel érkezett: ülőmunka hátrányainak ellensúlyozása, verseny felkészülés

Cél: mélyizmok megerősítése, maratonra felkészítő futóedzések kiegészítése erősítéssel

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Sportverseny felkészülés

Sikertörténet

Ajánlás útján találtam Solyát, nagyon ígéretesnek tűnt, hogy az ülőmunka hátrányait ellensúlyozó, funkcionális edzést tart, és a mélyizmok megerősítése is fókuszál. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Nem találkoztam még olyan edzővel, aki ennyire aktívan képzi magát, folyamatosan keresi a szakmai továbbképzési, fejlődési lehetőségeket. Igényessége kiterjed az edzéshez kapcsolható egyéb területekre is, így teljesértékű, egyénre szabott edzésmunkában is tud segíteni. Mikor bejelentettem, hogy maratonra készülök, edzéseinket ehhez igazította, hogy kellően megtámogassa a sikeres futómozgáshoz elengedhetetlen erősítéseket a felkészülés szűk félévében. Az első maratonom sérülésmentesen sikerült és szinte minden percét élveztem. Ehhez a közösen elvégzett munka nagymértékben hozzájárult. Magas szakmai színvonalát az is mutatja, hogy a terhelések, sorozatok pont úgy vannak felépítve, hogy éppen annyi ismétléssel, de még szabályosan tudjam kivitelezni a gyakorlatokat. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki magas minőségű edzésprogramot szeretne, elismeri a stabil, rendszeres, tartós edzésmunkát, és célja a testi, szellemi, lelki harmóniában való fejlődés. A befektetett munka egyértelműen megtérül.

Jókuthy Laura

vezető elemző

Ezzel érkezett: egészséges testkép kialakulása

Cél: vékonyan izmos és formás test

Ezt kapta: Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

Nekem Solya és az egyéni céljaimra szabott edzéseink segítettek az egészséges testkép kialakulásában, mentális és fizikális értelemben egyaránt. Eleve egy relatíve vékonyabb alkattal kerestem edzőt, azzal a céllal, hogy ezt meg is tartsam, illetve formásodjak, vékonyan izmos és formás lehessek. Korábban inkább kardio típusú edzéseket csináltam, de Solya megmutatta, hogy a formás alakhoz elsősorban a súlyzós gyakorlatokon át vezet az út. Bár mindig is érdekelt a “kondizás” világa, a közös edzéseink során szerettem bele teljesen ebbe a mozgásformába. Hálás vagyok az elért eredményekért és kitartóan edzek tovább, mert erőt ad és sokat hozzátesz a hétköznapjaimhoz is. Ajánlom Solya edzésprogramját, ha: - olyan edzőt keresel, aki önazonos azzal, amit tanít - egy elfogadó, motiváló csapat tagja lennél - szeretnéd biztonságos környezetben kihozni magadból a maximumot.

Dr. Incze Zsuzsa

orvos

Ezzel érkezett: kismama

Cél: fitten és egészségesen tartsam magam

Ezt kapta: Kismama program

Sikertörténet

16 hetes kismamaként kezdtem el járni Solyához és az edzések nagyon hamar a heteim fénypontjává váltak. Mindig is sokat mozogtam, de a megváltozott állapotom miatt a korábbi kedvenc mozgásformáimról le kellett mondjak. Mindenképp profi segítséget akartam igénybe venni, hogy fitten és egészségesen tartsam magam. Solyánál alkalmasabb személyt erre a feladatra nem is találhattam volna. A folyamatos képzései révén, amiknek fontos részét képezik külön a peri- és posztnatális kurzusok, szakmailag teljesen megbízhatok benne és tudom, hogy a lehető legjobb kezekben vagyok. Az edzések változatosak, abszolút személyre szabottak és szuper hangulatban telnek. Nem is gondoltam korábban, hogy a súlyzós/ kondi termi edzések ennyire élvezetesek lehetnek. Legjobb utóbbi döntéseim egyike volt jelentkezni hozzá! :)

Csányi-Klem Vivien

Finance Manager

Ezzel érkezett: jelentősebb súlyvesztés után

Cél: izomépítés, erősítés

Ezt kapta: Vékonyból izmos edzésprogram | Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

1,5 éve kezdtem el Solyához járni egy jelentősebb súlyvesztés után, azzal a céllal, hogy izmot építsek és visszaszedjem magamra az elvesztett kilókat. Mindent megtaláltam nála, ami számomra fontos volt: hosszútávra szóló, változatos és személyre szabott edzésterv, motiváció, jó kommunikáció, és ami nekem a legfontosabb: odafigyelés a gyakorlatok helyes végrehajtására. Solya folyamatosan képzi magát szakmailag és szívesen segít a témához tartozó egyéb kérdésekben is (pl. táplálkozás, étrendkiegészítés). Mindig felkészült és abszolút kihozza belőlem a maximumot. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben mióta Solyával edzek, erősebb vagyok, egészségesebb és ezt imádom!

Kecskés Kata

Talent Acquisition Partner

Ezzel érkezett: hát és derékfájdalom versenysport sérülésből

Cél: fájdalom mentes mozgás és visszatérés az aktív sportoláshoz

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

Mikor visszatértem az aktív sporthoz megfájdult a hátam, több kisebb sérülésem is volt, mert ha már csinálok valamit szeretem teljes erőbedobással csinálni. Solya edzéstervét követve elmúlt a hát és derék panaszom és már a 3. hónap végére látványos fejlődés vette kezdetét. Az edzések a hetem fénypontjaivá váltak, segítenek kikapcsolni a hétköznapi pörgés után és feltöltődni kicsit. Élvezem, hogy végre felhőtlenül és sérülés nélkül sportolhatok. Solya profi szakember, aki az edzés hatékonyság mellett a személyes igényeimre és egészségemre is figyel. Nagyon tisztelem benne, hogy folyamatosan képzi magát és a gyakorlatba is beépíti a naprakész szakmai tudását, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőlünk.

Balogh Zoltán

projekt menedzser

Ezzel érkezett: kismama

Cél: várandósság alatt is formában maradni

Ezt kapta: Kismama edzésprogram

Sikertörténet

Solyához a várandósságom során kezdtem el járni, mert szerettem volna ezidő alatt is formában maradni, miközben a kisbabámra és saját magamra tekintettel és biztonságosan edzek. Solya ezt mind tökéletesen biztosította és még hozta a szuper hangulatot is az örökké pozitív hozzáállásával. Nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam és személyre szabott edzéstervet kértem tőle.

Boros Stefi

Product Strategist
STM fejlesztési folyamat menete
Ajánlások

Mindenképp profi segítséget akartam igénybe venni, hogy fitten és egészségesen tartsam magam kismamaként. Nem is gondoltam korábban, hogy a súlyzós/ kondi termi edzések ennyire élvezetesek lehetnek

Csányi-Klem Vivien
Finance Manager
Ajánlások

1,5 éve kezdtem el Solyához járni egy jelentősebb súlyvesztés után, azzal a céllal, hogy izmot építsek és visszaszedjem magamra az elvesztett kilókat. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben mióta Solyával edzek, erősebb vagyok, egészségesebb és ezt imádom!

Kecskés Kata
Talent Acquisition Partner
Ajánlások

Mikor visszatértem az aktív sporthoz megfájdult a hátam, több kisebb sérülésem is volt, mert ha már csinálok valamit szeretem teljes erőbedobással csinálni. Élvezem, hogy végre felhőtlenül és sérülés nélkül sportolhatok.

Balogh Zoltán
Projekt Menedzser
Ajánlások

Solyához a várandósságom során kezdtem el járni, mert szerettem volna ezidő alatt is formában maradni, miközben a kisbabámra és saját magamra tekintettel és biztonságosan edzek.

Boros Stefi
Product Strategist
Sikertörténetek

Ezzel érkezett: várandósságra felkészülés, derék fájdalom

Cél: erős és fitt kismama legyen

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Kismama program

Sikertörténet

Kismamaként végig Solya edzéstervét követtem, így fitten és energikusan vártam a picit. Se derék fájást, se vizesedést nem tapasztaltam, és ami a legjobb, hogy a hormonváltozásokat is jobban viseltem. Változatos és hatékony edzéstervet kaptam, ami minden alkalommal fejlesztett valamiben, jó érzés volt látni a fejlődést. Szülésnél kellett is az erőnlét, az edzésnek köszönhetően volt erőm és lélekjelenlétem a hosszas vajúdás után is a szüléshez. Nagyon hálás vagyok! Friss anyukaként nagy könnyebbség, hogy fitt maradtam és van energiám és állóképességem ringatni és gondozni a picit, ráadásul jól is érzem magam a testemben, ami szépen regenerálódik.

Vági Margit

Befektetési Bankár, Vállalkozó

Ezzel érkezett: csípő fájdalom, ülőmunka

Cél: csípőfájdalom megszűntetése, erősítés, izmosodás

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

Amikor Solyához kerültem csípő fájdalommal küzdöttem, valószínűleg a sok ülőmunka miatt. Solya mindig szem előtt tartotta az életmódomat, és ehhez igazította a feladatokat és az egész edzéstervet, ami számomra hatalmas nyugalmat és biztonságot adott. 4-5 hónap alatt sikerült teljesen megszüntetni a fájdalmat és most már a kitűzött cél az erősítés. Mindenkinek szeretettel ajánlom Solya személyre szabott edzésprogramját, akinek fontos a precizitás, hatékonyság és folyamatos fejlődés, mert ezek az értékek amit Solya nagyon magas színvonalon képvisel.

Csukonyi Edit

Reporting Specialist

Ezzel érkezett: kialakult porckorongsérvet követően akut fázisból kilépve

Cél: rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

A kialakult porckorongsérvemet követően, a rendszeres mozgásba való visszatérés, állóképesség-fejlesztés és erősítés céljával kerestem fel Solyát. Már a kezdetektől fogva tetszett a professzionális hozzáállása és a magas szintű szakmai felkészültsége. Egy éve csinálom a személyre szabott edzésprogramomat nála heti rendszerességgel, mely során egy motivált, mindig a legjobb eredményre törekvő, kedves, mégis határozott személyt ismerhettem meg benne, aki engem is hasonlókra motivál. Az aktuális igényeimre mindig odafigyel és az esetleges gerinc panaszaim alapján módosítja az edzéstervet. Mióta Solya edzésprogramját csinálom számos pozitív hatást, fejlődést figyeltem meg magamon, a derekam soha nem volt még jobb formában! Ezekből adódóan magabiztosan tudom bárkinek ajánlani a közös munkát Solyával!

Dr. Urbán Orsolya

orvos

Ezzel érkezett: ülőmunka hatásainak ellensúlyozása

Cél: testtartás javítás, feszesebb, izmosabb, erősebb test

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

Már lassan három éve követem a Solya által összeállított edzésprogramot, és biztosan állítom, hogy nagyon jó döntést hoztam azzal, hogy őt választottam személyi edzőmnek. Ezalatt az idő alatt jelentősen javult a testtartásom, nőtt az önbizalmam és megváltozott a testösszetételem is. Nálam nem a fogyás volt elsősorban a cél, hanem a feszesebb, izmosabb és erősebb test, amit Solya segítségével sikerült is elérnem. Vele az edzés nem „csak” testmozgás, hanem kikapcsolódás is, az edzések mindig nagyon jó hangulatúak, az edzőtársak is jófejek Solya mindig odafigyel arra, hogy épp mire van szükségem, milyen a hangulatom vagy mennyire vagyok fáradt, hogy az edzést hozzá tudja igazítani az aktuális testi-lelki állapotomhoz. Az edzésről mindig elégedetten távozok, minden edzés után azt érzem, hogy megérte, és hogy több lettem tőle. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki személyre szabott edzésprogramot szeretne!

Tóth Beáta

aktuárius

Ezzel érkezett: ülőmunka hátrányainak ellensúlyozása, verseny felkészülés

Cél: mélyizmok megerősítése, maratonra felkészítő futóedzések kiegészítése erősítéssel

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett | Sportverseny felkészülés

Sikertörténet

Ajánlás útján találtam Solyát, nagyon ígéretesnek tűnt, hogy az ülőmunka hátrányait ellensúlyozó, funkcionális edzést tart, és a mélyizmok megerősítése is fókuszál. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Nem találkoztam még olyan edzővel, aki ennyire aktívan képzi magát, folyamatosan keresi a szakmai továbbképzési, fejlődési lehetőségeket. Igényessége kiterjed az edzéshez kapcsolható egyéb területekre is, így teljesértékű, egyénre szabott edzésmunkában is tud segíteni. Mikor bejelentettem, hogy maratonra készülök, edzéseinket ehhez igazította, hogy kellően megtámogassa a sikeres futómozgáshoz elengedhetetlen erősítéseket a felkészülés szűk félévében. Az első maratonom sérülésmentesen sikerült és szinte minden percét élveztem. Ehhez a közösen elvégzett munka nagymértékben hozzájárult. Magas szakmai színvonalát az is mutatja, hogy a terhelések, sorozatok pont úgy vannak felépítve, hogy éppen annyi ismétléssel, de még szabályosan tudjam kivitelezni a gyakorlatokat. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki magas minőségű edzésprogramot szeretne, elismeri a stabil, rendszeres, tartós edzésmunkát, és célja a testi, szellemi, lelki harmóniában való fejlődés. A befektetett munka egyértelműen megtérül.

Jókuthy Laura

vezető elemző

Ezzel érkezett: egészséges testkép kialakulása

Cél: vékonyan izmos és formás test

Ezt kapta: Vékonyból izmos edzésprogram

Sikertörténet

Nekem Solya és az egyéni céljaimra szabott edzéseink segítettek az egészséges testkép kialakulásában, mentális és fizikális értelemben egyaránt. Eleve egy relatíve vékonyabb alkattal kerestem edzőt, azzal a céllal, hogy ezt meg is tartsam, illetve formásodjak, vékonyan izmos és formás lehessek. Korábban inkább kardio típusú edzéseket csináltam, de Solya megmutatta, hogy a formás alakhoz elsősorban a súlyzós gyakorlatokon át vezet az út. Bár mindig is érdekelt a “kondizás” világa, a közös edzéseink során szerettem bele teljesen ebbe a mozgásformába. Hálás vagyok az elért eredményekért és kitartóan edzek tovább, mert erőt ad és sokat hozzátesz a hétköznapjaimhoz is. Ajánlom Solya edzésprogramját, ha: - olyan edzőt keresel, aki önazonos azzal, amit tanít - egy elfogadó, motiváló csapat tagja lennél - szeretnéd biztonságos környezetben kihozni magadból a maximumot.

Dr. Incze Zsuzsa

orvos

Ezzel érkezett: kismama

Cél: fitten és egészségesen tartsam magam

Ezt kapta: Kismama program

Sikertörténet

16 hetes kismamaként kezdtem el járni Solyához és az edzések nagyon hamar a heteim fénypontjává váltak. Mindig is sokat mozogtam, de a megváltozott állapotom miatt a korábbi kedvenc mozgásformáimról le kellett mondjak. Mindenképp profi segítséget akartam igénybe venni, hogy fitten és egészségesen tartsam magam. Solyánál alkalmasabb személyt erre a feladatra nem is találhattam volna. A folyamatos képzései révén, amiknek fontos részét képezik külön a peri- és posztnatális kurzusok, szakmailag teljesen megbízhatok benne és tudom, hogy a lehető legjobb kezekben vagyok. Az edzések változatosak, abszolút személyre szabottak és szuper hangulatban telnek. Nem is gondoltam korábban, hogy a súlyzós/ kondi termi edzések ennyire élvezetesek lehetnek. Legjobb utóbbi döntéseim egyike volt jelentkezni hozzá! :)

Csányi-Klem Vivien

Finance Manager

Ezzel érkezett: jelentősebb súlyvesztés után

Cél: izomépítés, erősítés

Ezt kapta: Vékonyból izmos edzésprogram | Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

1,5 éve kezdtem el Solyához járni egy jelentősebb súlyvesztés után, azzal a céllal, hogy izmot építsek és visszaszedjem magamra az elvesztett kilókat. Mindent megtaláltam nála, ami számomra fontos volt: hosszútávra szóló, változatos és személyre szabott edzésterv, motiváció, jó kommunikáció, és ami nekem a legfontosabb: odafigyelés a gyakorlatok helyes végrehajtására. Solya folyamatosan képzi magát szakmailag és szívesen segít a témához tartozó egyéb kérdésekben is (pl. táplálkozás, étrendkiegészítés). Mindig felkészült és abszolút kihozza belőlem a maximumot. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben mióta Solyával edzek, erősebb vagyok, egészségesebb és ezt imádom!

Kecskés Kata

Talent Acquisition Partner

Ezzel érkezett: hát és derékfájdalom versenysport sérülésből

Cél: fájdalom mentes mozgás és visszatérés az aktív sportoláshoz

Ezt kapta: Erős gerinc ülőmunka mellett

Sikertörténet

Mikor visszatértem az aktív sporthoz megfájdult a hátam, több kisebb sérülésem is volt, mert ha már csinálok valamit szeretem teljes erőbedobással csinálni. Solya edzéstervét követve elmúlt a hát és derék panaszom és már a 3. hónap végére látványos fejlődés vette kezdetét. Az edzések a hetem fénypontjaivá váltak, segítenek kikapcsolni a hétköznapi pörgés után és feltöltődni kicsit. Élvezem, hogy végre felhőtlenül és sérülés nélkül sportolhatok. Solya profi szakember, aki az edzés hatékonyság mellett a személyes igényeimre és egészségemre is figyel. Nagyon tisztelem benne, hogy folyamatosan képzi magát és a gyakorlatba is beépíti a naprakész szakmai tudását, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőlünk.

Balogh Zoltán

projekt menedzser

Ezzel érkezett: kismama

Cél: várandósság alatt is formában maradni

Ezt kapta: Kismama edzésprogram

Sikertörténet

Solyához a várandósságom során kezdtem el járni, mert szerettem volna ezidő alatt is formában maradni, miközben a kisbabámra és saját magamra tekintettel és biztonságosan edzek. Solya ezt mind tökéletesen biztosította és még hozta a szuper hangulatot is az örökké pozitív hozzáállásával. Nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam és személyre szabott edzéstervet kértem tőle.

Boros Stefi

Product Strategist
CSOMAGOK
VÉKONYBÓL IZMOS EDZÉSPROGRAM
a visszajelzéseid alapján hetente frissülő személyre szabott edzésterv
A csomag tartalma:
 • egyéni 4 hetes személyre szabott edzésprogram
 • személyes állapotfelmérés
 • hétről hétre a visszajelzéseid alapján frissülő edzésprogram
 • videós instrukciók a gyakorlatok kivitelezéséhez
 • Eddz okosan és eredményesen interaktív workshop (felvételről is visszanézhető)
CÉLTUDATOS CSOMAG
Csomag értéke: 56.000,- Ft
Ft 47.500
(5938,- Ft / online személyi edzés)
4 hét heti 2 edzéssel
(összesen 8 személyi edzés online instrukciókkal)
EZ KELL NEKEM
ELTÖKÉLT CSOMAG
Csomag értéke: 84.000,- Ft
Ft 54.500
(4542,- Ft / online személyi edzés)
4 hét heti 3 edzéssel
(összesen 12 személyi edzés online instrukciókkal)
EZ KELL NEKEM
FITT ÉS EGÉSZSÉGES KISMAMA LESZEK
a visszajelzéseid alapján hetente frissülő személyre szabott edzésterv
A csomag tartalma:
 • egyéni 4 hetes személyre szabott edzésprogram
 • személyes állapotfelmérés
 • hétről hétre a visszajelzéseid alapján frissülő edzésprogram
 • videós instrukciók a gyakorlatok kivitelezéséhez
 • Eddz okosan és eredményesen interaktív workshop (felvételről is visszanézhető)
CÉLTUDATOS CSOMAG
Csomag értéke: 56.000,- Ft
Ft 47.500
(5938,- Ft / online személyi edzés)
4 hét heti 2 edzéssel
(összesen 8 személyi edzés online instrukciókkal)
EZ KELL NEKEM
ELTÖKÉLT CSOMAG
Csomag értéke: 84.000,- Ft
Ft 54.500
(4542,- Ft / online személyi edzés)
4 hét heti 3 edzéssel
(összesen 12 személyi edzés online instrukciókkal)
EZ KELL NEKEM
ERŐS GERINC ÜLŐMUNKA MELLETT IS
a visszajelzéseid alapján hetente frissülő személyre szabott edzésterv
A csomag tartalma:
 • egyéni 4 hetes személyre szabott edzésprogram
 • személyes állapotfelmérés
 • hétről hétre a visszajelzéseid alapján frissülő edzésprogram
 • videós instrukciók a gyakorlatok kivitelezéséhez
 • Eddz okosan és eredményesen interaktív workshop (felvételről is visszanézhető)
CÉLTUDATOS CSOMAG
Csomag értéke: 56.000,- Ft
Ft 47.500
(5938,- Ft / online személyi edzés)
4 hét heti 2 edzéssel
(összesen 8 személyi edzés online instrukciókkal)
EZ KELL NEKEM
ELTÖKÉLT CSOMAG
Csomag értéke: 84.000,- Ft
Ft 54.500
(4542,- Ft / online személyi edzés)
4 hét heti 3 edzéssel
(összesen 12 személyi edzés online instrukciókkal)
EZ KELL NEKEM
FELKÉSZÜLÉS SPORTESEMÉNYRE
a visszajelzéseid alapján hetente frissülő személyre szabott edzésterv
A csomag tartalma:
 • egyéni 4 hetes személyre szabott edzésprogram
 • személyes állapotfelmérés
 • hétről hétre a visszajelzéseid alapján frissülő edzésprogram
 • videós instrukciók a gyakorlatok kivitelezéséhez
 • Eddz okosan és eredményesen interaktív workshop (felvételről is visszanézhető)
CÉLTUDATOS CSOMAG
Csomag értéke: 56.000,- Ft
Ft 47.500
(5938,- Ft / online személyi edzés)
4 hét heti 2 edzéssel
(összesen 8 személyi edzés online instrukciókkal)
EZ KELL NEKEM
ELTÖKÉLT CSOMAG
Csomag értéke: 84.000,- Ft
Ft 54.500
(4542,- Ft / online személyi edzés)
4 hét heti 3 edzéssel
(összesen 12 személyi edzés online instrukciókkal)
EZ KELL NEKEM
JELENTKEZÉS
Mi fog történni a gomb megnyomása után?